The Future Parlor - If You Want To Get Ahead, Get An Courtney.

Bra att ha.

Posted Dec. 17, 2016, 11:29 p.m. By courtney Tags: Hus o hem

Det är bra att ta in en besiktningsman innan man ska köpa ett hus så att man vet hur det det är med huset. Så att man inte blir lurad och så är det värsta vattenskadan eller mögel som man inte ser men som en besiktningsman kan se och varna oss om. Ja man vill ju inte behöva göra en omfattande renovering om det inte är ens plan. Så det är viktigt och smart att ta in någon som kan göra det jobbet åt en. Då kan man känna sig lite tryggare med att veta vad man får.

Kostar några kronor men värt det 

Man kanske känner att oj det vill jag inte lägga pengar på, men saken är den att det ofta lönar sig att göra det. För om man inte gör det och att det sen visar sig att det är något fel på huset så kan den kostnaden bli väldigt stor.
Så det är värt att tänka över det och se vad det är man kan göra för att säkerställa att man får ett bra och friskt hus.
För vi vill ju alla kunna bo och njuta av vårt boende, så det är ju underbart när det inte är något större fel på det så att man måste lägga hela semestern på att renovera och göra iordning hemma. Nej man vill ju kunna njuta av sitt fina hem och ha det lugnt och skönt där. Så det är ju bra att ta tag i saken i början så att man inte får någon oväntad överraskning som man inte är beredd på.
Ja det är härligt att bara kunna flytta in och njuta av sitt nya hem och det vill vi att alla som köper ett hus ska känna på samma sätt och ett sätt att nå dit är att ta in en besiktningsman.